Hoe het begon - Dari Anding Mas

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Hoe het begon

Wij zijn Nicole Egbertsen en Rudi Wiegman, onze eerste Golden Retrievers waren Sheila en Mandy, honden zonder stamboom. In 1998 is Nicole begonnen met een opleiding tot hondentrimster bij Jan ter Braak in Hengelo, tevens ging Nicole rottweilers showen voor Jan, dit vond ze zo leuk dat ze graag haar eigen honden wilde showen. Zo werd in 1999 een golden retriever aangeschaft met stamboom, bij golden retriever kennel v.'t Keijsershof, zijn naam was Kaelvin, in 2009 werd hij Nederlands Veteranen Kampioen.
Na onze verhuizing in 2002 naar Westerhaar kregen wij Britt en met haar hebben we mooie resultaten behaald, helaas moesten we te vroeg afscheid van haar nemen.
In 2005 kwam Milan vanuit Frankrijk bij ons in huis, waar hij uit groeide tot een imposante reu met een fijn golden karakter, met  hem  hebben wij ook mooie resultaten behaald of misschien nog zullen behalen.
Gwenn is sinds 2009 bij ons, met haar hebben we in 2012 eerste nest gefokt, zij is dus de stammoeder van onze kennel. Van dit nest hebben wij een reu en teef aangehouden Gijs en D.D.. Dan hebben we nog een Ierse Setter (Rood) Dreamer , dit omdat Rudi gecharmeerd is van dit ras. Maar het voornaamste is dat wij op en top genieten van onze honden.

Wij streven erna om golden retievers te fokken met een mooie gouden kleur ,goede gezondheid en karakter
De beide ouder dieren beschikken over een goede gezondheid, HD en ED uitslag en geldige ooguitslag.
De pups worden in huislijke kring geboren, opgevoed en gesocialiseerd.
In de toekomst hopen we dan ook goede contacten te onderhouden met onze puppy kopers.

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu